30. 8. 2023

MAN Lion's Coach: Spojení moderní technologie a dokonalého pohodlí

MAN Lion's Coach: Spojení moderní technologie a dokonalého pohodlí

Svět je plný neuvěřitelných míst, čekajících na to, aby byly objeveny, a cestování autobusem je jedním z nejpřístupnějších a nejflexibilnějších způsobů, jak toho dosáhnout.

Aby pro vás bylo cestování co nejpohodovější a nejbezpečnější, vybíráme autobusy ověřené kvality. Náš nový německý společník autobus MAN Lion's Coach bude skvělým parťákem na vašich cestách.

Prostorný autobus MAN Lion's Coach je špičkou ve svém oboru. V roce 2020 získal ocenění autobus roku a o dva roky později se stal vítězem v kategorii Sustainable bus award Coach 2022.

MAN Lion's Coach je luxusní a útulný autobus plně vybavený tak, aby vám poskytl maximální pohodlí a bezpečí na cestách. Jeho interiér nabízí 45 sedadel, která jsou prostorově uspořádána tak, abyste měli dostatek místa na nohy. Nadprůměrný prostor mezi sedadly, nastavitelné opěrky na nohy, sklápěcí loketní opěrky a bezpečnostní pásy – to vše vám poskytne skvělý komfort po celou dobu jízdy, ať už se vydáte na kratší cestu či dovolenou po Evropě.

Vnitřní prostory autobusy MAN Lion's CoachVnitřní prostory autobusy MAN Lion's Coach

Samozřejmostí je moderní vybavení, jako wifi připojení v celém autobuse, USB zástrčka na každém dvojsedadle, multimedia se dvěma monitory a vestavěná GPS navigace. Nechybí také WC, kuchyňka, lednička a dostatečný úložný prostor pro zavazadla. 

V celém autobuse je regulovatelná klimatizace, takže se v něm budete cítit příjemně i v horkých letních dnech. Pokud by vám však bylo chladno, po cestě máme k dispozici také několik dek pro vaše pohodlí. 

Podívejte se také na rozmístění sedadel, veškeré vybavení a další specifikace autobusu MAN Lion's Coach.
Zjistit více

Vaše bezpečí je pro nás prioritou 

Náš nový MAN Lion's Coach je vybavený nejnovějšími asistenčními systémy, které přispívají k vašemu bezpečí na cestách.

    • Elektronický stabilizační program pomáhá řidiči v kritických jízdních situacích, jako je smyk nebo nebezpečí převrácení v zatáčkách.
    • Elektronický brzdový systém & MAN BrakeMatic zajistí stabilitu a ovladatelnost i při nouzovém brzdění. Navíc zajišťuje dostatečnou tažnou sílu i na kluzké vozovce.
    • Asistenční systém nouzového brzdění včas rozpozná situace vyžadující nouzové brzdění a včas varuje řidiče.
    • Lane Guard System zajistí přesné rozpoznání silničních pruhů a v případě jejich přejetí varuje řidiče.
    • Systém MAN AttentionGuard zachytí první příznaky nesoustředěnosti a únavy řidiče.
    • Tempomat se sledováním vzdálenosti, díky kterému je udržován správný odstup od vozidla jedoucího vpředu.
    • Tempomat řízený pomocí GPS zaznamenává průběh trasy se stoupáním a klesáním až tři kilometry dopředu a může upravit jízdní rychlost pro úsporu paliva.

S našimi řidiči zažijete dobrodružství

Váš zážitek z jízdy novým autobusem obohatí také naši řidiči. Jsou to opravdoví profesionálové, díky kterým budete vždy všude včas. Jsou na vše perfektně připraveni a dokážou vyřešit jakoukoliv svízelnou situaci. Postarají se o vás už od samotného začátku cesty. Jejich práce je zároveň i koníčkem a proto se s vámi podělí o skvělé zážitky z cest a udělají vaši jízdu ještě zábavnější.

Na palubě našich autobusů a minibusů nic nedrnčí a vše funguje, jak má. Stačí si vybrat cíl a o všechno ostatní se už postaráme. Zjistěte si nezávazně cenu pronájmu našeho autobusu nebo se vydejte za dobrodružstvím na zájezdu naším autobusem.

Autor článku

Žaneta Kadelová

Nastuptesi... a vydejte se za zážitky! Už více než 10 let pečujeme o pohodlí a úsměvy cestujících. Vaši cestu proměníme v zážitek. Koukněte na naše autobusy a minibusy.

Máme autobusy pro 8 až 45 osob



Poptat nezávazně

Mám zájem o kalkulaci

Nevíte, jak na to? Zavolejte. Probereme to.

+420 737 621 915

Nebo nám napište info@nastuptesi.cz