2. 11. 2023

Odstranili jsme jednu řadu sedadel, abyste měli více místa na nohy

Odstranili jsme jednu řadu sedadel, abyste měli více místa na nohy

Možná už jste to taky někdy zažili – vyrazili jste na výlet autobusem a po chvíli už jste nevěděli, kam máte dát nohy, aby vás při sezení ve stísněném prostoru nebolely. Kdo z nás by si taky nepřál mít během cesty více místa na nohy… Máme pro vás skvělé zprávy!

Aby pro vás byla cesta pohodlnější, a hlavně bez nutnosti mačkat nohy pod sedadlem, rozhodli jsme se domluvit se s výrobci autobusů, kteří na naše přání odstranili jednu řadu sedadel. Ostatní sedadla se tak hezky rozprostřela a získali jsme pro vás více místa na nohy. A to v obou našich autobusech – MAN Lion's CoachScania Touring.

Co se změnilo?

Nejdůležitější pro nás bylo, abyste se při jízdě autobusem cítili pohodlně, a to i přesto, že třeba měříte dva metry. Chtěli jsme, aby si každý z vás cestu užil.

Tím, že jsme snížili počet sedadel, došlo k omezení kapacity, ale pro nás to ve skutečnosti byl spíše krok dopředu – podařilo se nám zlepšit kvalitu cesty pro každého jednotlivého cestujícího.

Kdo tyto změny ocení nejvíce?

  • Vysocí lidé: Pro ty, kteří jsou nadprůměrně vysocí, může být cestování standardním autobusem nepohodlné kvůli nedostatku prostoru pro nohy.
  • Starší lidé a osoby s omezenou pohyblivostí, pro které může být obtížné zůstat dlouho v sedě bez možnosti natáhnout nohy.
  • Těhotné ženy: Během těhotenství mohou ženy trpět otoky nohou a potřebují více místa, aby se cítily pohodlně a aby podpořily správný oběhový systém.
  • Lidé cestující s malými dětmi: Více prostoru může být užitečné pro ty, kteří cestují s malými dětmi, protože každé dítě potřebuje místo pro hraní a pohyb.

Zařídíme vám během cesty kompletní servis. Vjezdy, parkování, přejezdy i po povolení přes hranice.
Mám zájem o kalkulaci

  • Studenti a profesionálové pracující během cesty: Ti, kteří využívají cestu k práci nebo studiu, mohou ocenit extra prostor pro pohodlné umístění jejich notebooku, knih nebo dokumentů.
  • A všichni, kdo vyrazili na delší cestu: Při dlouhých cestách může být schopnost natáhnout nohy a změnit pozici klíčová pro udržení pohodlí a předcházení únavě.

Odstranění jedné řady sedadel v našich autobusech výrazně zvětšilo prostor pro nohy, což zlepšuje cestovní komfort pro všechny – ať už jste vysocí, máte zdravotní problémy nebo si prostě chcete vychutnat pohodlnou jízdu s úsměvem.

Na palubě našich autobusů a minibusů nic nedrnčí a vše funguje, jak má. Stačí si vybrat cíl a o všechno ostatní se už postaráme. Zjistěte si nezávazně cenu pronájmu našeho autobusu nebo se vydejte za dobrodružstvím na zájezdu naším autobusem.

Autor článku

Žaneta Kadelová

Nastuptesi... a vydejte se za zážitky! Už více než 10 let pečujeme o pohodlí a úsměvy cestujících. Vaši cestu proměníme v zážitek. Koukněte na naše autobusy a minibusy.

Máme autobusy pro 8 až 45 osob



Poptat nezávazně

Mám zájem o kalkulaci

Nevíte, jak na to? Zavolejte. Probereme to.

+420 737 621 915

Nebo nám napište info@nastuptesi.cz