7. 8. 2023

BEZPEČÍ A POHODLÍ CESTUJÍCÍCH: Dva pilíře, na kterých si zakládáme

BEZPEČÍ A POHODLÍ CESTUJÍCÍCH: Dva pilíře, na kterých si zakládáme

Cestování autobusem se v posledních letech stalo globálně oblíbeným, a to nejen díky jeho přístupnosti, ale i díky široké škále nových vymožeností.

Od ekologických autobusů přes Wi-Fi připojení na palubě a nové bezpečnostní systémy až po luxusní sedačky – cestování autobusem už dávno není, co bývalo! 

Bezpečnost vnímáme jako nejdůležitější aspekt cestování autobusem

Ať už jste zkušený cestovatel nebo jen občasný cestující, víme, že je pro vás důležité cítit se v autobuse bezpečně. A i když bezpečí na cestách většina z nás vnímá jako samozřejmost, i toto odvětví má stále co zlepšovat. 

MAN Lion's CoachMAN Lion's Coach

Nové autobusy jsou vybavené speciálními asistenčními systémy, které zase o trochu zvýší bezpečnost na cestách. Například náš nový parťák MAN Lion's Coach má řadu prvků, které pomáhají v kritických jízdních situacích, jako je smyk, převrácení vozu nebo kluzká silnice. Zároveň pomáhá řidiči udržet se mezi jízdními pruhy a zachovat správný odstup od vozidla jedoucího vpředu. Jako vrchol bezpečnostních prvků nového autobusu považujeme systém MAN AttentionGuard, který zachytí první příznaky nesoustředěnosti a únavy řidiče.

  1. Kvalifikovaní lidé jsou srdcem bezpečného cestování.

Samozřejmě, ani nejmodernější technologie nenahradí odborně školený personál. Proto naši řidiče prochází speciálními školeními, aby byli připraveni efektivně a rychle řešit jakoukoli potenciální nebezpečnou situaci. Postarají se tak o vás už od samotného začátku cesty. 

Navíc, pro maximální bezpečí na cestách pravidelně kontrolujeme a udržujeme naše vozidla, abychom se ujistili, že jsou v co nejlepším stavu.

Pokud se cítíte pohodlně a odpočinutě, cítíte se také bezpečněji

Dalším trendem poslední doby je zaměření na pohodu a odpočinek cestujících. Víme, že cesta může být někdy únavná, a proto děláme vše pro to, abychom vám zajistili co nejpříjemnější podmínky.

Vnitřní prostory autobusy MAN Lion's CoachVnitřní prostory autobusy MAN Lion's Coach

Naše autobusy jsou vybaveny pohodlnými sedadly s nadstandardním prostorem pro nohy, abyste si mohli po cestě odpočinout a do cíle dorazili svěží a plní energie. Nabízíme také rozmanité možnosti zábavy, od filmů až po Wi-Fi připojení, takže si můžete cestu užít podle svých představ. Navíc, naši řidiči berou svou práci jako koníček a udělají tak z vaší cesty naprostý zážitek.

  1. TIP: Chcete se o cestování autobusem dozvědět více? Přečtěte si, jaké výhody vám cestování autobusem přinese.

Na palubě našich autobusů a minibusů nic nedrnčí a vše funguje, jak má. Stačí si vybrat cíl a o všechno ostatní se už postaráme. Zjistěte si nezávazně cenu pronájmu našeho autobusu nebo se vydejte za dobrodružstvím na zájezdu naším autobusem.

Autor článku

Žaneta Kadelová

Nastuptesi... a vydejte se za zážitky! Už více než 10 let pečujeme o pohodlí a úsměvy cestujících. Vaši cestu proměníme v zážitek. Koukněte na naše autobusy a minibusy.

Máme autobusy pro 8 až 45 osob



Poptat nezávazně

Mám zájem o kalkulaci

Nevíte, jak na to? Zavolejte. Probereme to.

+420 737 621 915

Nebo nám napište info@nastuptesi.cz